Nova generacija stilista interijera u Splitu: pogledajte kako je bilo na promociji u školi Mirjane Mikulec

Polaznici druge generacije programa stilist interijera u splitskoj podružnici Škole Mirjane Mikulec primili su u ruke svoje diplome. Pogledajte kako je bilo na promociji!


Druga generacija stilista interijera u školi Mirjane Mikulec u Splitu diplome je primila u ruke na prekrasnoj terasi hotela Park u središtu grada.

Foto: Mario Guček Andromak

Iza stilista interijera je vrlo intenzivan rad podijeljen u dva semestra, s ukupno 340 sati nastave te polaganje pismenog i usmenog ispita pred stručnom komisijom. Sve to bilo im je potrebno za stjecanje novog zanimanja koje će im biti upisano u radnu knjižicu.

Školovanje mogu nastaviti i iduća dva semestra, upisujući program za dizajnera interijera što je svojevrsna nadogradnja stečenih znanja i umijeća stečenih na smjeru stilist interijera.

Foto: Mario Guček Andromak

Uručujući diplome, ravnateljica škole Mirjana Mikulec nije skrivala svoju radost i zadovoljstvo jer je s timom predavača pomogla još jednoj generaciji polaznika da krenu u ostvarivanje svojih snova – profesionalno bavljenje stiliziranjem i uređenjem interijera.

Mirjana Mikulec s predavačima na školi / Foto: Mario Guček Andromak

“Jako sam ponosna na sve njih, to su divni ljudi pune kreativne energije i elana. Ponudili smo im doista vrsne predavače i dobar i temeljit program i to se vidi i po njihovim završnim radovima. Jedva čekam vidjeti kako će se dalje naši stilisti interijera razvijati i kakve će divne projekte stvarati”, izjavila je dizajnerica te se prisjetila početaka škole koja je krenula na zagrebačkoj adresi prije četiri godine.

Foto: Mario Guček Andromak

“Bio je to doista izazov za mene i moje suradnike. Uskoro nakon otvaranja škole u Zagrebu je krenula pandemija, ali sve smo uspješno prebrodili. To nas je ojačalo i ohrabrilo da pokrenemo školu u Splitu, na adresi Sinjska 5. Stoga ne mogu ne skriti zadovoljstvo i radost da ispraćamo drugu splitsku generaciju stilista interijera”.

Foto: Mario Guček Andromak

Ako ste i vi razmišljali o promjeni karijere ili biste htjeli steći znanja i umijeća iz dizajna interijera – upišite školu za dizajn Mirjane Mikulec već danas i spremni krenite na jesen u novu avanturu! Nakon uspješno završenog školovanja vaše zanimanje bit će upisano u radnu knjižicu, budući da je program škole odobren i od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Foto: Mario Guček Andromak

Više o školi i upisima u Splitu i Zagrebu možete doznati na www.skoladizajna.mirjanamikulec.com/.

U nastavku, u galeriji, pogledajte fotografije sa splitske promocije!