O predavačima

Tisuće uređenih privatnih i javnih prostora svih veličina i namjena jamstvo su iznimne stručnosti i bogatog iskustva tima Mirjane Mikulec. Predavači su redom arhitekti, arhitektonski tehničari i stručnjaci s višegodišnjim iskustvom na svom području, a iza sebe imaju impresivan niz interijera koji mogu poslužiti kao ogledni primjeri sklada, funkcionalnosti i estetike u prostoru. Kako za bavljenje ovim poslom nije dovoljno znanje iz samo jedne struke, tu su i ostali stručni predavači, a program će biti obogaćen i gostima predavačima.

Zagreb

sunčica mastelić ivić

Sunčica Mastelić Ivić

dipl.ing.arh.

Diplomirana arhitektica Sunčica Mastelić Ivić svoja prva profesionalna iskustva stekla je u Beču, u arhitektonskom uredu ADS Gmbh. Ima dugogodišnje iskustvo na vođenju projekata i na upravljanju poslovima u renomiranom uredu STUDIO ANTE MURALES. Mastelić će u školi dizajna Mirjane Mikulec predavati predmet Suvremeni interijeri i stilovi, a ima i dugogodišnje iskustvo kao voditeljica interijerskih timova (interijeri niza poslovnih, stambenih i turističkih građevina) te kao mentorica mladim kolegama. Osim arhitekturom, bavi se i grafičkim dizajnom, te pisanjem članaka za različite novine i portale. Rado ističe i svoj moto: „Ne moramo znati, moramo znati pronaći!“.

fani obradov

FANY OBRATOV

dipl.ing.arh.

Zagrepčanka Fany Obratov priključila se timu predavača u školi dizajna Mirjane Mikulec. Ima dugogodišnje iskustvo na projektiranju stečeno u arhitektonskom birou Arta projektiranje, u Sigmundu je radila i nadzor na gradilištu, te potpunu organizaciju, koordinaciju i projektiranje interijera maloprodajnih centara za domaći trgovački lanac. Obratov ima iskustva i kao stručni suradnik investicija, te je sudjelovala u vođenju kapitalnih projekata koncerna.

U našoj školi predavat će predmet Osnove tehničkog crtanja.

davor vilupek

DAVOR VILUPEK

dipl.ing.arh.

Bogat iskustvom dizajniranja interijera, Davor je inače rođeni Osječanin koji zadnjih 20 godina živi i radi u Zagrebu. Studirao je na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, a nakon završetka studija dobio je priliku projektirati vrlo različite interijere. Projektirao je od stanova do IT kompanija, jahte, hotele i dizajnirao namještaj. U svom studiju surađuje s mnogim drugim kolegama i uredima, piše svoj blog o arhitekturi i stanovanju, a u školi dizajna Mirjane Mikulec će predavati predmet: Materijali i boje u interijerima, gdje će polaznicima približiti raznovrsni svijet suvremenih materijala, boja i tekstura.

Ana Đurđek Kuga

Ana Đurđek Kuga

dipl.ing.arh. i urb.

2002. je diplomirana na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, a od 2015. i polaganja stručnog ispita je i ovlaštena za obavljanje stručnih poslova prostornog uređenja. Trenutno radi na poslovnima samostalnih projektnih zadataka, ali i kooperacijom sa timskim radnim skupinama.

Osim urbanizmom, paralelno je pisala kolumnu jednog internetskog portala vezanu na uređenja i oblikovanje interijera, kao i sudjelovala u nekoliko radio emisija. Zadnjih 7 godina radi kao stručni suradnik u riječkoj tvrtci Plan 21. koja se bavi izradom prostornih planova, stručnih podloga, razvojnih studija te prostornih analiza širokog spektra.

Ana kaže da je imala sreću da su joj na fakultetu predmete koje je najviše voljela, predavali vrhunski profesori, pa je jubav prema putovanjima, arhitekturi i urbanizmu gradova mogla spojiti na najbolji mogući način.

U školi dizajna Mirjane Mikulec predaje kolegij “Uvod u povijest i kulturu življenja”.

 

Ana Perković

ANA PERKOVIĆ

mag.ing.arh. i urb

Arhitektica s iskustvom u izradi idejne, glavne i izvedbene dokumentacije rezidencijalnih, uslužnih i ugostiteljskih projekata. Idealno je pojačanje među predavačima.

Iskustvo gradi kao arhitekt suradnik u studiju Arhitektri, gdje najviše znanja stječe na obnovi kompleksa franjevačkog samostana Gospe od Špilice na Lopudu, na kojem skuplja široki spektar znanja o renomiranom dizajnu te surađuje s dizajnerima poput Paole Lenti.

Kasnije se zapošljava u studiju Atellior, kao arhitekt i dizajner luksuznih interijera u hotelijerstvu. Perković predaje “Prostorno oblikovanje i projektiranje interijera” i “Oblikovanje i opremanje interijera” .

Trenutno radi u De Zen Studiju, kao samostalni arhitekt i dizajner.

Denis Digula

DENIS DIGULA

dizajner interijera

Denis Digula je novi predavač u školi dizajna Mirjane Mikulec. U svojem poslu Denis projektira interijer trgovina za jedan domaći trgovački lanac.

Uvijek željan novih znanja, kontinuirano se educira i stječe nova znanja u području dizajna interijera, 3D vizuaizacija, virtualne i proširene stvarnosti te 3D ispisa. S dugogodišnjim iskustvom rada u SketchUpu Denis u našoj školi predaje kolegij “3D Vizualizacije”.

3D vizualizacije prikazuju detalje projekta u visoko kvalitetnoj grafici što predstavlja značajnu pomoć projektnim timovima, kao i svim zainteresiranim stranama (projektant, potrošač, dobavljač, lokalna zajednica) u svakoj fazi projekta - što će polaznici škole naučiti, teoretski i praktično.

 

 

petar rejić

PETAR REJIĆ

mag.ing.arh.

Rođen u Splitu prije 40 godina, od kojih više od pola živi i radi u Zagrebu.

Od završetka arhitektonskog fakulteta zaposlen u uredu Studio za arhitekturu u kojem stječe iskustvo na svim fazama projektiranja i izvedbe niza građevina, od interijera i projekata malih dimenzija do kompleksnih višenamjenskih objekata.

Niz godina radi kao demonstrator, pa asistent na kolegijima vezanim za projektiranje građevina stambenih namjena na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu.

U školi dizajna Mirjane Mikulec će predavati predmet Interijeri s posebnom namjenom u kojem će se raditi na razvijanju individualnih koncepcija u skladu sa specifičnim zahtjevima različitih prostora.

 

Ivana Vončina Toplek

Ivana Vončina Toplek

dipl.ing. dizajna

Ivana Vončina Toplek je počela raditi kao dizajner interijera odmah nakon što je stekla zvanje dipl.ing. dizajna na Tekstilno tehnološkom fakultetu te je u istoj struci više od 15 godina.

Kao voditelj odjela dizajna interijera je radila u tvrkama Dekori MV i Naftalina da bi nakon skupljenog iskustva krenula u samostalne  vode i pokrenula tvrtku za savjetovanje iz područja dizajna, Iza zavjese.  U svom portfoliu ima više stotina stambenih, poslovnih, hotelskih i ugostiteljskih objekta po čitavoj Hrvatskoj.

Uz stalni kontakt s klijentima i prisutvo na tržištu shvaća veliku važnost prodaje, pregovaranja i marketinga te završava poslijediplomski studij Upravljanja prodajom na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Sa polaznicima škole podijelit će znanje kroz kolegije  Suvremeni materijali i Uvod u osnivanje tvrtke i važnost marketinga.

 

 

 

 

1

Ana Begović

mag.ing.arch.

Ana Begović Krog, arhitektica iz Makarske, magistrirala je na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu 2015.g.

Zapošljava se u arhitektonskom uredu NFO u kojem sudjeluje na brojnim nagrađivanim natječajima i projektima. Posebno bi istaknuli vođenje projekta i nadzor uređenja plaže i rive u Malinskoj koja 2019.g. osvaja nagradu BIG SEE _ best landscape and urban spaces .

Kasnije se zapošljava u studiju Atellior kao arhitekt i dizajner interijera luksuznih hotela u Hrvatskoj i Velikoj Britaniji.

Danas, Ana vodi vlastiti ured Triada specijaliziran za uređenje interijera tw izradu detaljnih 3D modela i vizualizacija.

U školi predaje Elementile tehničkog crtanja na računalu.

2

Neva Baričić

mag.ing.arch.

Nakon završenog Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu, Neva je iskustvo stekla radeći u dva renomirana hrvatska arhitektonska ureda.

Vodeći projekte od idejne do izvedbene faze, bazirajući se na projektima interijera, radila je na svemu od ugostiteljskih i rezidencijalnih prostora, do ureda i maloprodajnih salona.

2019. godine otvara vlastiti N3studio u kojem povezuje arhitekturu, dizajn umjetnost na jednom mjestu.

U Školi za dizajn interijera Mirjana Mikulec predaje predmet Elementi tehničkog crtanja na računalu.