Suze radosnice, iznenađenja…pogledajte kako nam je bilo na promociji polaznika škole za dizajn u Esplanadi

Nakon prošlotjedne promocije u Splitu, i zagrebački su polaznici škole Mirjane Mikulec svečanom dodjelom i slavljem stavili točku na i svom obrazovanju. Uvjerenja o završenom obrazovanju prisutnim je polaznicima dodijelila ravnateljica Mirjana Mikulec, istaknuvši pritom sreću i zadovoljstvo što se toliko ljudi odlučilo za ovu profesiju. Poželjevši im sreću, Mikulec je dodala i da nikada do sad pred polaznicima nisu bili ovako teški zadaci i da mogu biti ponosni na sebe, kao i na svoje radove.

Foto: Saša Lisjak
Foto: Saša Lisjak
Foto: Saša Lisjak
Foto: Saša Lisjak

“Jako su me ugodno iznenadile obje generacije, i stilisti i dizajneri, radovi koje su nam prezentirali i obranili stvarno su vrijedni hvale, ne sumnjam da će se odlično snaći na tržištu rada. To su sve redom vrlo sposobni ljudi, kreativni, svestrani i vrlo motivirani, a to smatram dobitnom kombinacijom za uspjeh, tako da jedva čekam da vidim kako će im se karijere dalje razvijati” – zaključila je ravnateljica ove ustanove za obrazovanje odraslih čije programe je odobrilo i Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Foto: Saša Lisjak
Foto: Saša Lisjak
Foto: Saša Lisjak
Foto: Saša Lisjak

Pedesetak polaznika u ruke je dobilo uvjerenja o završenom programu Stilista interijera, nakon čega, po želji, mogu nastaviti obrazovanje na drugoj godini, te potom steći i zvanje Dizajnera interijera.

Foto: Saša Lisjak
Foto: Saša Lisjak

Mirjana Mikulec po jednog je polaznika s oba smjera nagradila i posebnim priznanjem. Kako se generacija Dizajnera interijera ovime oprašta od kolega i predavača, pripremili su i simpatične prigodne pohvalnice za svakoga od predavača i osoblje škole.

Foto: Saša Lisjak

U galeriji pogledajte kako su stilisti interijera i dizajneri interijera proslavili svoj dan, a za više informacija o školi za dizajn interijera Mirjane Mikulec u Splitu i Zagrebu kliknite OVDJE.